Thursday, December 6, 2012

FashionIssuesVol.2.2.

















Graduation project of the brilliant new-born fashion designer Damla Durukan's collection.
 Her graduation project was briefly based on the distorted genes, which is a protest collection against the GMO products that risks our health!

Do you like the collection?

2 comments:

  1. monseurlestrange@gmail.comDecember 7, 2012 at 9:57 PM

    Madem yorum istiyorsun o zaman yapalım, kısa süredir takip etmeme rağmen baya bir inceleme fırsatım oldu diyebilirim. Bence oldukça başarılı bir iş çıkartıyorsun. Yani okuması ve bakması keyifli diyebilirim ve asıl güzel olan şey ise farklı sanat dallarını beraber güzel bir biçimde kullanabiliyor olman sanırım. Ki bu seni ve blogunu kendi giydiğini çekip sırıtarak poz veren kızların veya insanların "ben şuyum buyum" dediği blogların baya önüne koyuyor :))Umarım daha çok kişi bakar da biraz daha da giyinebilmeyi öğrenirler sayende. Ama blog tasarımın logon vb daha güzel olabilir bence ... Tam gaz devam ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oncelikle aramiza hosgeldin! Dusuncelerin icin cok tesekkur ederiz, bunlar gercekten duymak istedigimiz ve bizim icin cok cok degerli seyler. Bir seyleri dogru, farkli ya da olmasi gerektigi gibi yapabiliyorsak ne mutlu bize=) Zaten amacimiz, eger ilk paylastigim yaziyi da okuduysan, baskalarina bir seyler katabilmek. Bunu basarabiliyorsak ne mutlu bize=)
      Bunun disinda sayfanin ve logo'nun yenilenmesi konusunda calismalarimiz suruyor=)
      Tam gaz devam!
      Tekrar tesekkur ederiz monseurlestrange=)

      Delete